It started out as a feeling, Which then grew into a hope.

Hej!
Lördag härligt! Sitter och tar det lungt! Min sötnos Mirra är hos oss idag! Så idag kan vi inte göra så mycket ska nog bara ta det lungt! Känner att jag behöver andas lite! Ska väl gå och handla lite till kvällen sen! Man har ju inte häller lust att göra något när det är så kallt.

Mirra♥
Kram Allis


It's time.

Mot skolan nu! Ganska kort dag idag sen jädrar är det helg!;D


Don't stop belive.

Hejsan! Har duschat efter dansen! En ny dans idag. Lite för fjolig tyckte jag! Bra dag i skolan idag!Veckan har gått så fort redan torsdag! Ska se på tv nu och sen sova! Börjar 9.30 i morgon!


I'll be ther for you!

Hejsa! Har inte så mycket att skriva om idag! Skola som vanligt. Har ont i huvudet nu och mår illa!! Inte kul!
Ja jag var ju hos Stina i går och då tog vi lite foton som hon bad mig lägga ut! Tar bara dom som jag har redigetat lite först! det kanske kommer mer sen!:)



Kram Allis♥


You are not like me.

Hallå! Kom nyss hem från Stina. Har ätit gott och sätt på film o så! Ser på film nu och sen sak jag sova! Har inget mer att skriva om så skriver mer i morgon!

Sommar!♥


I'm by your side!

Hallå sitter i skolan och ska snart ha slöjd. Han inte blogga i morse! Går till halv fyra idag! Sen ska jag va hos Stina hela kvällen och mysa och se på film och äta gott!:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3222927/images/2012/pic_195588564.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3222927/images/2012/pic_195588564.jpg" class="image">


I can not stop this feeling!

Hejsan! Är i björs! Har haft besök idag! Dom har varit och kollat hur vi har det i nya huset och så!Så idag har jag bakat också! Sen kom Fia Mattson på besök! Vi trog en lång promenad och snackade skit och så! Har inte träffats på ett tag så vi hade en del att prata om! Det var trevligt!
I morgon blir det skola som vanligt sen en springtur.
Ska se lite på tv nu och sen gå och sova för jag är sååååå trött! Har inte sovit så bra i natt.


Fisen!<3


Det är konstigt att du inte gör något åt saken....

Hallå! Har varit med Sarah idag och ätit årets första glasspinne!:) Gött!
Har varit på bio idag med Madde, Ellinor och Catherine. Sätt: En gång i phuket. Rolig film var det:)
Dagens fail var när jag bröt söndern mitt bankkort.......! Inte kul! Bra Allis det är bara du som kan göra en sån sak. Tänker aldrig!

Kram Allis♥


Om jag bara hade tagit en annan väg.

Hallå! Har inte så mkt att skriva om idag! Öppet hus på skolan idag så är ledig i morgon! Sitter i björs nu och har kollat på film med pappa men nu ska jag gå och lägga mig för jag har så jäkla ont i huvudet! Och är jätte trött. vet inte vad jag ska göra i morgon blir väll att skappa! Ska tränna i morgon också! Skulle inte jobba i morgon för det var så kort tid och jag behövdes inte då! Ska också göra en hemlig sak i morgon men det kan jag inte skriva om vad det är för jag vet att hon läser min blogg! Kram på er!

Börjar dra sig mot sommar! Värmen är här!♥


I gonna live my life!

Hallå! Har ätit tårta nu med släcktingarna för Vilma har fyllt år! Men jag orkade inte sitta kvar så nu sitter jag och har pluggat och nu ska jag se än film! I morgon är det någon slag öppet hus på skolan så på fredag har jag kompledigt!:) Härligt! Men det blir inte så mkt villa för jag ska någ jobba!:) Inte så länge men måste gå upp tidigt! Kram
Har varit ute och fotat men har inte lagt in bilderna än så det får väl bli i morgon kanske!

Kram Allis♥


What can i say, what can i DO?

Hallå! Hade inte tid att blogga i motse så gör det nu! Har haft engelska och ska ha so! Sitter med Stina och Mia och några och äter godis! Hörs i kväll! Kram Allis


Remember me...

Hej hej! Har duschat nu och ska snart lägga mig i sängn och seen film och sen sova! Är jätte trött! Träffade MP idag och vi gick ut på en promenad och sen gick vi hem till mig än stund för att kolla biljetter till en konsert som hon kanske ska följa med på! Sen cyklade hon hem. Trevlig kväll! Och en skön promenix!
I morgon blir det tandläckaren och sen till skolan! Hat gött!


Coolingar som vi är!
Kram Allis♥


I will never say never, i will fight.

Hejsan! Har vartit en slapp dag idag! Åkte till stan nu på morgonen och köpte lite nya kläder och ett par nya skor! Det behövdes! Kom hem och åt och sen kollade lite på film! Har varit trött och haft ont i huvudet hela dagen idag! Nu håller mamma på att baka till vilma i morgon för det ska tydligen komma hit massa för vilma fyller på måndag! Sen ikväll blir det väl bara mys i soffan med Mirra vår lilla hund! Har ju som sagt ont i huvudet så ska någ inte ut i dag!

Snöiga Mirra! Kram Allis♥


To night we live young, Wild & free!

Skriver i morgon om kvällen


Then i found my way....

Hallå Hallå! Är nu hemma från dansen och har duschat! Ska äta lite nu och sen se påtv och sen bara sova! Är jätte trött! Ändå har jag sovit ganska bra nu senaste tiden om man gemför med tidigare! 

Kram Allis♥ 


What can I say, What can I do ,This is who I am and I am hurting you.

Hejsan! Sitter hemma nu och har ätit! Har varit på stan med Stina idag! Tog en fika på stan och handlade en tröja och en ny tavelram till rummet hos pappa! Ska duscha nu och sen se lite på tv och sen sova! Är jätte trött idag så ska sova tidigt!:)
Nya tröjan!

Hehe Kajsa syns lite i bakrunden!:)
Kram Allis♥


I'm never gonna be good enough for you.

Hallå hallå! Kom nyss hem från bowlingen!  Ska ära och sen duscha! Har varit hemma från skolan idag med, Migrän och det går inte över!! Men det känns lite bättre nu så i morgon blir det skolan!:)
Är hos mamma den här veckan så vet inte riktigt vad vi ska göra i helgen! Vi ska inte till Kisa i alla fall! Nästa vecka blir att va med Matilda! Och troligen MP också! KULKUL!!
Har inget mer att säga tror jag! Skriver mer imorgon!:)

Kram Allis♥


Baby you're all that I want, When you're lyin' here in my arms.

Hej! Sjuk.....det är ju kul! Sitter hemma och kollar på film! Har inte mycke att skriva om! Man gör ju inget när man är sjuk!


Saknar er coolingar!♥


Sometimes you feel sad.

Hallå hallå! Sitter nu på mitt rum och kollar på film! Har varit med Sarah idag! Vi hjälpte pappa med att bära träd och sånt så har träningsverk i armarna! Vi har också cyklat 5 km och gått 3km! Så vi har rört på oss idag i alla fall! Har varit en väldigt rolig dag!:)♥
Har inte så mkt bra bilder att lägga ut!


Kram Allis♥


Sometimes i wish i could save you, there's so many things that i whant you to know.

Hallå där! Sitter nu hemma med Sarah och äter godis och pratar lite skit! Ska snart börja göra mat. Idag har vi åkt en sväng med cyklarna och så har vi vatit ute och fotat.
Sen ikväll ska vi se på Melo och barre göttaa! Sitter här och pratar gammla minnen oj vad mycke man har gjort och hur knasig man har varit.

Kram Allis♥


I see your true colors and that's why I love you.

Tjena Tjena! Sitter nu hemma på mitt rum och ser på film! Martina och Magnus har varit här och vi har ätit lite hemgjord PIZZA! Gött! I morgon ska vi städa i ordning det sista i gamla huset för nästa söndag kommer städarna hem till oss och ska städa det sista! Och så kan jag nog va en stund med Sarah också! Har också skrivit nytt CV idag! Blev rätt bra! :) ♥


Kram Allis


Kan jag tro det jag ser?!

Sitter i skolan nu och slappar matte lektionen blev inställd. Bloggar får Stinis mobil. Kan inte blogga mer nu för Ferdinand dampar....... Hörs sen!! Kram Allis


You can't stop me!

Hallå där! Har duschat nu efter ett träningspass.:) Gjorde inte så mkt idag sprang 4 km. Men det är ju alltid någont! Får göra bättre på fredag!:) NU ska jag lägga mig i soffan och slappa och kolla på halv åtta hos mig tror jag! Finns inte så mkt annan att se! Sen ska jag fixa lite i mitt rum och städa och så sen blir det nog att ta det lugn och sen sova!:) Hörs i morgon!


Kram// Allis


I'm just a kid and life is a nightmare.

Hemma i björst nu! Bowling idag så kom hem sent + vi orkade inte lagga mat när vi kom hem så vi stanade på Stångbro gatukök! Gött! Måste vara slut på dom här dumheterna nu! Och måste skärpa mig med träningen. Det är ju såå mycket lättare på vår/sommaren då det är ljust och varmt ute då har man lixom lust men det har man inte nu! Men nu är det någ! Sitter här hemma och pluggar nu ska snart sluta och gå ner och titta på tv en stunde med pappa! Och sen durscha och sova!

Måndag: Tisadag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lördag: Söndag:
Träning: Bowling Träning: Dans Träning   Träning:
2tim  1tim 2tim 1tim 1½tim   2tim
Löpning  ??????? Löpning Dans Promenix   Löpning


Så här ser det ut för mig i veckan!:) ♥

You wanna be, a loser like me.

Hemma hos Pappa nu! Härligt att va här! Har ätit god mat för vi är här igen och nu sitter jag här på mitt rum och pluggar! Har matte prov i morgon och jävla biologi prov på onsdag!
I morgon här det skola till 15.05 sen hem och villa och sen iväg på Bowlingen! :) 
Kom hem och upptäckte att det var något i hagen gick bort och kollade och 30 meter bort står dom här!( Bilden nedan) Inte rädda alls bara kollar på mig! :) Jätte söta va dom!♥♥

Inte så bra bild men man ser ju i alla fall vad det är!:)


Im not gonna need you if i fall.

Hej! Hemma från Kisa nu! Har duschat och ska snart äta lite kvällsmat. Laddat upp med än mängd bilder nu som är tagna i Kisa då! Vart tog helgen vägen jag gick ju nyss hem från skolan?? Behöver mer helg!! Är trött och vet inte vad jag ska skriva om så jag bloggar mer i morgon!:) ♥


Världens sötaste lillasyster som idag ramlade på isen och fick den största blåtiran över ögat jag någonsin sett! Inte skönt!


Fuck of, Nu kör vi!

Mot Kisa!!!


Moments ago....

Moments ago
I couldn’t see the sky
I watched you go
And now these days go by
It’s moments ago
If only in my mind
I’ve captured them so
I can control the time


Well that about does me
you’ve taken my heart
failing me right from the start
I’m caught between the lines of hello and goodbye
and my whole horizon is you


And I don’t even know if your mind is made up
If you are where you wanna be
Don’t say no, come on home
I want to turn around now
I want to turn around

And find that you’re there with the wide world t share
Held in the palm of your hand
Don’t say no, come on home
I want to turn around
I want to turn around… now


Moments ago
I caught the scent of you
I closed my eyes
and let it fill the room
it’s Moments like these
They fill my memory
you’re there in my mind
but I want you next to me


Well that about does me
you’ve taken my heart
failing me right from the start
I’m caught between the lines of hello and goodbye
and my whole horizon is you

And I don’t even know if your mind is made up
If you are where you wanna be
Don’t say no, come on home
I want to turn around now
I want to turn around

And find that you’re there with the wide world to share
Held in the palm of your hand
Don’t say no, come on home
I want to turn around
I want to turn around… now


I think it's time i break the rules you make and make some of my own.

Hejsa! Nu har man ätit och duschat efter en rolig danslektion! Har så jäkla mycke träningsverk så det går inte att beskriva!! Inget speciellt hände i skolan idag och det är så himla tråkigt att skriva om. Fredag i morgon! Känns skönt behöver helg nu! Sovmorgon i morn! Sen prov....vet i fan hur det ska gå. Är pömsig nu fast att jag sov 1 timme i eftermiddags! Så ska bara titta lite på tv nu och sen gå och sova!

The real me...
Lite sådär normal!;) har inte någon annan bild att lägga upp men bjuder på den!:)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu